Zakelijke diensten

ProViaz biedt een ruim scala aan zakelijke diensten voor elke ondernemer. Van administratieve ondersteuning tot debiteurenbeheer en van management informatie tot herstructurering van uw juridische vorm, u kunt bij ons terecht.

Salarisverwerking uitbesteden

Samen met uw medewerkers zet u zich elke dag in voor een succesvolle toekomst van uw organisatie. Voor u als ondernemer zijn de groei en het succes van uw organisatie vaak de belangrijkste drijfveer. Ondanks dat uw medewerkers een hart voor de zaak hebben, is een goed salaris ook een sterke motivatie om zich elke dag van de beste kant te laten zien. We sturen u overzichtelijk alle bestanden per mail of deze kunnen u aangereikt worden via ons online portaal. 

Salarisverwerking uitbesteden aan ProViaz

Als werkgever bent u verplicht om uw medewerkers salaris te betalen. Uiteraard dient de salarisverwerking periodiek te gebeuren. Gangbare periodes hiervoor zijn wekelijks, maandelijks of per vier weken, afhankelijk van de functie en organisatie. ProViaz kan de zorgen en werkzaamheden omtrent de salarisverwerking volledig uit uw handen nemen. U bent er zeker van dat de salarisverwerking correct en tijdig wordt geschied terwijl u zich volledig kunt concentreren op uw vakgebied.

Voor volledige ontzorging rondom de salaris administratie is het ook mogelijk om uw gehele salaris administratie aan ProViaz uit te besteden. In dat geval nemen wij niet alleen de salarisverwerking van u over maar verzorgen we ook de aangifte loonheffingen, aangiften ten behoeve van pensioenverzekeraars en eventuele werkzaamheden rondom de ziekengeldverzekering en verlofregistratie. Het enige wat we van u nodig hebben is elke maand een kort overzicht. In dat overzicht dienen de mutaties van de afgelopen maand opgenomen te worden. Zijn er medewerkers ziek geweest of hebben ze vrije dagen opgenomen? Zijn er medewerkers die uit dienst gaan of heeft u juist nieuwe medewerkers aan uw team toegevoegd? We sturen u overzichtelijk alle bestanden per mail. Het enige dat u zelf hoeft te doen is het loon overschrijven per bank middels de door ons aangeleverde SEPA. Makkelijker kan niet!

UNIT4

UNIT4 is een geavanceerde salarisoplossing waarmee wij met u en uw medewerkers communiceren via het salarisportaal.

Via UNIT4 kunnen de loonstroken van medewerkers digitaal aangeleverd worden, kunnen verlofaanvragen digitaal ingediend worden door de medewerkers en meer. UNIT4 is een efficiënte en handige software omgeving die salarisverwerking en andere administratieve werkzaamheden vergemakkelijkt en toegankelijk maakt. Door gebruik te maken van deze innovatieve applicatie kan ProViaz de salaris administratie nóg efficiënter verwerken en maken we het zo gemakkelijk mogelijk voor u en uw organisatie.

CAO

De hoge efficiëntie die behaald wordt door het werken met UNIT4 is niet het enige voordeel van dit software pakket. Een ander voordeel van UNIT4 is dat software altijd voorzien is van de actuele CAO wet- en regelgeving. De CAO wijzigingen worden automatisch doorgevoerd in de software waardoor er bij de salarisverwerking altijd gewerkt wordt met informatie in overeenstemming met de wet- en regelgeving.

Platformen combineren

Een ander groot voordeel van UNIT4 is dat het gemakkelijk te combineren is met andere software pakketten waar ProViaz mee werkt. Denk hierbij onder andere aan Exact Online, Accountview en E-accounting. Het onderling uitwisselen van data en informatie tussen deze platformen is relatief gemakkelijk waardoor er effectief gewerkt kan worden met de juiste informatie. Het gemakkelijk combineren van platformen resulteert in hogere efficiëntie én kostenbesparing voor uw organisatie.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wilt u meer informatie over salarisverwerking en hoe ProViaz uw organisatie hierin van dienst kan zijn? Neem contact met ons op, kom langs op onze vestiging of laten we elkaar in deze bijzondere tijd ontmoeten via Teams, Google Hangouts of Zoom. We gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden voor uw organisatie te bespreken.