Over ProViaz

Passie voor accounting en fiscale diensten, dat maakt dat wij bij ProViaz elke dag weer met plezier aan het werk zijn. ProViaz heeft als doel om haar klanten te ontzorgen, te adviseren en te begeleiden bij de volgende stap naar de toekomst.

ProViaz focus op de ontwikkelingen in de toekomst

ProViaz heeft een duidelijke toekomstvisie en investeert in automatisering, nieuw talent, website en er wordt doorlopend gewerkt aan nieuwe ontwikkelingen.

Onze nieuwe website online!

Inmiddels is de eerste fase van onze nieuwe website online. We hebben onze website in een geheel nieuw jasje gestoken maar zijn nu, door middel van de nieuwste technieken, beter vindbaar en bereikbaarder voor u.

Deze gloednieuwe website is een zeer welkome aanvulling op de eerder gedane investeringen in automatisering. Met de nieuwe website kunnen wij u nóg beter informeren over de mogelijkheden en kansen die ProViaz u kan bieden. Nu, in deze bijzondere tijden, maar zeker ook in de toekomst.

Veranderingen in ons team

Naast het tonen van onze nieuwe website willen we u ook graag op de hoogte brengen van de veranderingen die gaande zijn binnen het team van ProViaz.

Na een dienstverband van bijna 11 jaar gaat onze zeer gewaardeerde collega Geert Wissing ons per 31 juli 2020 verlaten. Geert heeft inmiddels zijn pensioengerechtigde leeftijd bereikt en gaat samen met zijn familie, vrienden en bekenden tijd vrijmaken voor leuke dingen en met volle teugen genieten van een welverdiend pensioen.

Uiteraard hebben wij er voor gezorgd dat de werkzaamheden van Geert door vakbekwame medewerkers met ruime kennis en ervaring overgenomen worden. Wij stellen daarom graag onze nieuwe collega’s Paul Jansen en Desiree van den Berg aan u voor.

Paul Jansen

Sinds 1 juni 2020 versterkt Paul Jansen het team van ProViaz. Paul was voorheen eigenaar van een administratiekantoor en heeft de juiste kennis en ruime ervaring die hij zal inzetten om onze klanten bij allerlei vraagstukken te adviseren en ondersteunen.

Binnen ProViaz zal Paul Jansen zich voornamelijk richten op de salaris-, financiële en fiscale vraagstukken voor onze klantenportefeuille.

Desiree van den Berg

Per 1 augustus 2020 hebben we Desiree van den Berg verwelkomt als nieuwe collega. Desiree is een ervaren salaris- en financieel administrateur en zal deze werkzaamheden bij ProViaz verrichten voor onze klantenportefeuille.

Wij zijn ervan overtuigd dat wij met deze twee nieuwe collega’s onze dienstverlening voor u kunnen blijven uitvoeren zoals u van ons gewend bent en we kijken uit naar een verdere continuering van onze samenwerking. Kennismaken? Neem contact met ons op, kom langs op onze vestiging of laten we elkaar in deze bijzondere tijd ontmoeten via Teams, Google Hangouts of Zoom.