Zakelijke diensten

ProViaz biedt een ruim scala aan zakelijke diensten voor elke ondernemer. Van administratieve ondersteuning tot debiteurenbeheer en van management informatie tot herstructurering van uw juridische vorm, u kunt bij ons terecht.

Salarisadministratie uitbesteden. Goed idee of zelf doen?

Salarisadministratie uitbesteden. Goed idee of zelf doen? 

Als verantwoordelijke voor de salarisadministratie bent u altijd op zoek naar slimme manieren om dit te verbeteren. Waarschijnlijk heeft  u al wel eens mogelijkheden onderzocht om de salarisadministratie uit te besteden, u wilt namelijk stappen maken voor uw organisatie. Tegenwoordig is er dan ook veel mogelijk met online systemen, automatiseringen van betalingen, functionaliteiten die de werkzaamheden eenvoudiger en minder foutgevoelig maken. De meeste oplossingen zorgen ervoor dat uw organisatie efficiënter kan werken. Dit is prettig voor de verantwoordelijke van de salarisadministratie, maar ook voor de andere medewerkers in dienst. Hebben uw medewerkers al online inzicht in hun verzuim-, vakantie- of verlofuren?    

Verplicht bijhouden van de salarisadministratie 

Als werkgever bent u verplicht een salarisadministratie bij te houden, dat wist u ongetwijfeld al. De belastingdienst moet namelijk inzicht hebben in de loonbetalingen aan uw medewerkers. Heeft u meer dan 10 medewerkers in dienst? Dan lijkt de keuze om het uit te besteden misschien complexer dan wanneer u uw eerste medewerkers aanneemt. Toch is het voor grote organisaties juist de tijd om gebruik te maken van nieuwe techniek en geeft ondersteuning van slimme online oplossingen juist ruimte in de werkbelasting. Zo kan een HR-manager zijn taak van uitvoerend verschuiven naar controlerend. Niet langer hoeft u zich druk te maken over het invoeren van de juiste data. In plaats daarvan krijgt u inzicht, tijd en ruimte om uw business te laten groeien.  

Voordelen van uitbesteden 

Het grootste voordeel van het uitbesteden van de salarisadministratie is natuurlijk de tijdsbesparing. Niet langer hoef u, of een collega, zich druk te maken over alle rompslomp, wet- en regelgeving die horen bij de salarisadministratie. Daarnaast zijn wij persoonlijk betrokken en hebben we aandacht voor u als ondernemer maar ook voor uw medewerkers. Vragen over onder andere: loon, vakantiegeld of verlofuren kunnen zij nu stellen aan een betrokken partner. Zo bespaart u nog meer tijd in uw organisatie.  

  • Tijdsbesparing
  • Geen rompslomp meer
  • Meer inzicht voor uw medewerkers door ons online systeem
  • Betrokken en persoonlijke aandacht
  • Professionele partner op het gebied van administratieve en fiscale vraagstukken

Wat kost het uitbesteden van de salarisadministratie? 

Misschien heeft u al eens eerder een offerte aangevraagd of mogelijk heeft u al een accountant die u helpt met de salarisadministratie. Bij ProViaz houden we niet van dergelijke verrassingen, we zijn transparant over onze tarieven en stemmen dit van te voren af. Vraag vrijblijvend een offerte aan en laat u verrassen.  

Meer weten over salarisadministratie bij ProViaz? 

Bij ProViaz helpen we al jaren klanten naar alle tevredenheid met de salarisadministratie. Wordt u onze nieuwste klant? Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen door ons te bellen op: 0488 712 412 of te mailen naar: info@proviaz.nl. Heeft u een vraag waar u snel antwoord op wilt, dan kunt u ons ook een berichtje sturen via Whatsapp.